Food : Bladerdeeg mozzarella hapjes!

21-04-2014 10:00

Dit keer weer eens een recept voor jullie! Ik maak hier met jullie super snelle bladerdeeg mozzarella hapjes. Kijk mee voor het foto recept!

Wat heb je nodig?

1 pak bladerdeeg.
1 pakje gezeefde tomaten ( je hebt maar de helft nodig )
2 mozzarella bolletjes
kruiden
Bakje waar je de gezeefde tomaten in kan doen
Mesje & kwastje
Bakplaat en bakpapier.

Haal het bladerdeeg uit verpakking zo een 2/3 minuten voor je begint. Zorg er voor dat je ze van elkaar af haalt en laat ze wat ontdooien, laat ze niet te slap worden anders zijn ze niet makkelijk te snijden.

Ondertussen zet je bakplaten klaar met bakpapier.

Sijd de mozzarella bolletjes eerst in plakjes en dan in kleinere stukjes, doe ze door 4'en.

Snijd het bladerdeeg in 4'en (1) . Vouw de kantjes aan alle 4 de kanten naar binnen (2). Besmeer het bladerdeeg stukje met flink wat saus (3). Doe er een stukje mozzarella op (4). Strooi er nog even wat kruiden overheen (5).

Hierna doe je ze op de bakplaat en laat je ze in de oven bakken voor ongeveer 10 min. Verwarm de oven op 180 graden. Let goed op dat ze niet te hard gaan en gaan ontploffen.

Dit is het eind resultaat! Ik vind ze heeeeerlijk!

Ga je het proberen? Let me know!

See you next time,
Mari